» Wie zijn wij?
The eight is een meidengroepje van 8 personen, 3-5 personen zijn heel erg fan van charmed en vonden t leuk om dit groepje op te richten. The Eight lijkt veel op charmed alleen zijn wij dan met zijn 8-en!Ik wil jullie graag voorstellen aan iedereen!

Als 1e is er Anne. Anne is 14 jaar. Geboren op 12 maart 1990. Ze kan erg goed tekenen, vooral de figuurtjes van Witch. Ze is een spontane, sympathieke meid en je kan veel lol hebben met haar! ze is mijn beste vriendin
Daarnaast is er Djoeke. Djoeke is 15 jaar oud. Ze is geboren op 27 juni 1989. Djoeke is erg goed op school en haalt erg goede cijfers. Soms ben ik daar wel jaloers op. Ze is een super leuke meid en ik kan goed met haar opschieten.
Als 3e komt er Doortje. Doortje is ook 14 jaar oud, geboren op 2 juli 1990. Doortje is een zachtaardig meid met een goed karakter. Ze staat altijd voor iedereen klaar en wil graag iemand helpen.
Dan is er Els. Els is geboren op 26 augustus 1989. Ze is een leuke meid, met vage humor. Ze houd veel van de kleur roze.
Als 5e komt Marloes. Ehm.. Tja… Over Marloes valt niet veel te zeggen. Ze heeft veel humor. Houd van horror films en soms denkt ze iets te veel door. O ja, ze is geboren op 18 januari 1990 en is dus 14 jaar.
Dan kom ik, Mirjam. Over mij zal ik niet veel zeggen, want anders lijkt dat zow kapsones! Ik ben geboren op 6 februari 1990 en ben ook 14 jaar.
Als 7e komt Lianne. Lianne is de jongste onder ons. Ze is geboren op 15 september 1990. Ze is gewoon een erg vroege leerling. Maar ze lijkt helemaal niet jonger als ons hoor! Lianne is een grappige meid en je kan veel met haar lachen.
Als laatste komt er Vera. Vera is geboren op 10 mei 1990. Ze is erg fan van Witch, vooral van Cornelia, want die is in het zelfde jaar en op dezelfde dag als haar geboren. Ze is een erg leuke meid en ik vind het errug vervelend voor je vera, dat je ziek bent! Ik leef met je mee!
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Andere the eight site!

  • http://websitemaker.kennisnet.nl/theeigth/

Gewoon kijken!

  • http://websitemaker.kennisnet.nl/thespellsofeightsisters/

Nieuwste aflevering!

  • Vrijdag 9 juli: A Wrong Day's Journey Into Right Met Piper op de magieschool en Phoebe zonder haar krachten, laat een overwerkte Paige ter ontspanning enige trucjes los op Mr. Right. Niet wetende dat ze daarmee zijn kwaadaardige tweelingbroer heeft opgeroepen; Mr. Wrong.

Copyright 2002-2018