» Bio Charmed


Phoebe Halliwell, zusje van (inmiddels overleden) Prue, Piper (Holly Marie Combs) en zus van Paige (Rose McGowan), dochter van Victor en Patty.
Krachten: Ze kan visioenen krijgen van het verleden en de toekomst en ze kan zweven.
Status van Phoebe: Getrouwd met Cole Turner (Julian McMahon)
Wat info: Er werd op de set van Charmed gefluisterd, dat Alyssa Milano nog het minst kon opschieten met Shannen Doherty (Prue).
Quote: "Mijn eerste vriendje ooit was Kirk Cameron, van Growing Pains. Ik was 13 en hij was 14. Hij vroeg altijd plaatjes aan voor me op de radio, maar ik heb hem gedumpt, want dat ging me te ver!"Paige Matthews, zusje van Piper (Holly Marie Combs) en van Phoebe (Alyssa Milano), dochter van Sam en Patty.
Krachten: Paige is de dochter van Sam (was de lichtgids van Patty) en Patty (heks), dus heeft Paige ook lichtgids krachten. Ze kan net als Prue (Shannen Doherty) spulletjes met haar gedachten verplaatsen, alleen op een andere manier. Ze zegt hardop het voorwerp en dan komt het voorwerp in haar handen. Ze kan ook wegorben, net als Leo.
Status van Paige: Alleenstaand, maar heeft al sinds de kleuterschool een hele goede vriend, Glen.
Wat info: Rose had het een tijdje met Marilyn Manson. Alsof haar smaak in mannen in Charmed al niet eng genoeg was, moest ze in het echt ook nog eens een demon uitzoeken!
Quote: "Ik heb acht broers en zussen, en die zijn niet zo onder de indruk van wat ik doe! Als ik wil vertellen wat ik heb meegemaakt, gaan zij er overheen met hun eigen verhalen, grr!"Piper Halliwell, dochter van Victor en Patty. Eigenlijk de middelste zus, maar sinds haar zus Prue Halliwell (Shannen Doherty) overleden is, is Piper de oudste zus.
Krachten: Ze kan voorwerpen en mensen bevriezen (met haar handen) en ze kan ook dingen en mensen opblazen (ook met haar handen).
Status van Piper: Gescheiden van Leo, maar wel zwanger van hem!
Quote: "Zeven jaar lang was ik vegetarisch. Maar nu niet meer, hoor. Ik bleef maar trek hebben in een lekker stuk vlees. En uiteindelijk won een cheesburger het dus van mijn principes!"Leo Wyatt, ex-lichtgids (whitelighter) van Piper (Holly Marie Combs), Phoebe (Alyssa Milano) en Paige (Rose McGowan), nu is hij een Wijze
Krachten: Hij kan overal naartoe orben, mensen genezen "healen" en de locatie van iemand voelen.
Status van Leo: Gescheiden van Piper, maar hij krijgt binnenkort een 2e zoon.
Wat info: Brian had het in Charmed het wel met Holly Marie, maar in het echt heeft hij een verhouding met Alyssa Milano (Phoebe). Maar of die verhouding nog bestaat betwijfel ik.
Quote: "Mijn vrienden zijn jaloers op wat ik doe, haha. Die willen allemaal graag op de set langskomen om de meiden te leren kennen en te ontmoeten. Ze kunnen niet uitstaan dat ik elke dag met ze werk!"

[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Andere the eight site!

  • http://websitemaker.kennisnet.nl/theeigth/

Gewoon kijken!

  • http://websitemaker.kennisnet.nl/thespellsofeightsisters/

Nieuwste aflevering!

  • Vrijdag 9 juli: A Wrong Day's Journey Into Right Met Piper op de magieschool en Phoebe zonder haar krachten, laat een overwerkte Paige ter ontspanning enige trucjes los op Mr. Right. Niet wetende dat ze daarmee zijn kwaadaardige tweelingbroer heeft opgeroepen; Mr. Wrong.

Copyright 2002-2018