» Nieuwtjes!
Hallotjes! Op deze site staan de laatste nieuwtjes over charmed. Let op! Sommige nieuwtjes kunnen niet 100% waar zijn!!

03-07-2004
Er wordt nogal wat geroddelt over charmed. Het meeste gaat over seizoen 7, waarvan de premiere in september is.
Leo schijnt in seizoen 7 dood te gaan?
Prue komt terug als whitelighter?
Dan (Piper's ex) kom ook terug?
Piper krijgt weer een nieuwe kr8?
We hopen snel meer info hierover te krijgen. We houden jullie op de hoogte!

03-07-2004

02-07-2004
De premieren van het zevende seizoen van Charmed in de USA staat gepland op zondag 26 september. Pas dan zal blijken of de vele geruchten rond het nieuwe seizoen waar zijn. Rose heeft aangeboden gekregen om naast Alyssa en Holly ook mee te gaan produceren. Daarnaast krijgen de meiden een salarisverhoging. Drew Fuller mag nog niets zeggen over zijn wel of niet verschijnen in het nieuwe seizoen, maar hij staat niet op de officiele castlijst, dit in tegenstelling tot Dorian Gregory die wel weer van de partij is! Verder is Charmed verhuist naar een nieuwe set, maar daar zijn geen grote veranderingen van te verwachten. Wel wilden de producers nu eindelijk eens af van de traditioneel sluitende deuren in het huis, maar deze zijn op verzoek toch gebleven.
02-07-2004

18-06-2004
Het is nog steeds onduidelijk of Charmed door zal gaan met een achtste seizoen. Het contract van de meiden loopt dan nog wel, maar ze willen stoppen op het hoogtepunt. Als de kijkcijfers dus tijdens het zevende seizoen terug lopen is het volgens Alyssa over.
18-06-2004

18-06-2004
Volgens de geruchten komt er een nieuw mannelijk castlid bij in het zevende seizoen. Het personage zou gaan heten: Josh Micheal en gespeeld worden door Aidel D. Herrera. We wachten nog op bevestiging!
18-06-2004

13-06-2004
Net 5 heeft besloten om voor Charmed eerst geen zomerstop in te lassen, maar het hele zesde seizoen uit te zenden. Dit betekent dus dat de show nog loopt tot midden in juli, en dat we dan even ver zijn als in Amerika!
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Andere the eight site!

  • http://websitemaker.kennisnet.nl/theeigth/

Gewoon kijken!

  • http://websitemaker.kennisnet.nl/thespellsofeightsisters/

Nieuwste aflevering!

  • Vrijdag 9 juli: A Wrong Day's Journey Into Right Met Piper op de magieschool en Phoebe zonder haar krachten, laat een overwerkte Paige ter ontspanning enige trucjes los op Mr. Right. Niet wetende dat ze daarmee zijn kwaadaardige tweelingbroer heeft opgeroepen; Mr. Wrong.

Copyright 2002-2018